Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

For universities

Wij werken graag samen met de universiteiten en hogescholen. Zij kunnen ons rechtstreeks contacteren. Wij verhuren kamers op lange en korte termijn ( minimum van 2 maanden). Momenteel hebben wij een wachtlijst. 

Wij begeleiden de studenten mee in samenwerking met de studentendiensten. Zo kunnen de studenten snel een aanspreekpunt vinden en zich volledig toeleggen op hun stage of studies. We organiseren ook geregeld sociale activiteiten om de studenten hun sociale netwerk te vergroten. We willen ze ook met de Belgische cultuur in contact brengen. 

Er zijn verschillende formules van samenwerking met de scholen mogelijk:

  • Zij huren een kamer voor een langere periode en vullen de kamer tijdens deze periode zelf in. Het moet uiteraard gaan om studenten uit de partnerlanden. Bij de wissels vragen wij een week om de kamer terug op orde te brengen. ( opkuis, indien nodig reparaties en beddengoed) De huur wordt tijdens deze periode wel doorbetaald. De universiteit of Hogeschool is zeker van een kamer tijdens de gehuurde periode. 
  • Zij laten studenten ons contacteren. Wij kijken of we een plaats vrij hebben en regelen alles rechtstreeks met de student. 
  • Zij contacteren ons voor de periode dat 1 student hier is en wij kijken of er plaats is. Indien er geen plaats is, plaatsen wij de student op de wachtlijst en contacteren we hen wanneer er een kamer vrij is. We regelen alles in samenspraak met hun. 

Wij vragen aan de studenten om een informatiefiche in te vullen en een studie certificaat of bewijs van inschrijving door te mailen. 

Wij vragen 1 maand huurwaarborg en 15€ administratie kosten om de kamer vast te leggen. Dit om te vermijden dat er zonder enige commitment geboekt wordt en men uiteindelijk niet komt opdagen. 

De studenten kunnen hun residentie op het adres zetten. Wij vragen om zeker uit te schrijven bij vertrek. 

BE 0410.182.415
© Udesite

account nr. IBAN: BE 77 4062 3801 2142, BIC: KREDBEBB in the name of Internationaal Tehuis voor Buitenlandse Studenten vzw